BURRI HYRI NË NJË GROPË ME BALTË, E FRl KSHME SE ÇFARË GJETI

BURRI HYRI NË NJË GROPË ME BALTË, E FRI KSHME SE ÇFARË GJETI

Një aventurier u zhyt në një gropë të thellë me baltë dhe askush nuk e priste atë që do të gjente

Por, pasi gërmoi mirë në nëntokë, ai doli jashtë me një gjetje të madhe.

Gëzimi ishte aq i madh sa kameramani, shoku i tij u emocionua shumë, ai gjeti një gjarpër të rrezikshëm, që klasifikohet si një ndër më vde.kjeprurësit në tokë.

Beau Greaves u rrit në bregun Sunshine në Queensland, Australi. Ky qytet është shtëpia e një numri të plazheve si dhe parqeve kombëtare. Si rezultat, Greaves u befasua nga mrekullitë natyrore që e rrethonin qysh kur ishte shumë i vogël, përcjell Albeu.com.

Si një i ri, Greaves do t’i kalonte ditët duke eksploruar. Më vonë, ai shpesh do të kthehej në shtëpi i bërë pis me baltë dhe do të ruante cdo gjë që ai kishte gjetur atë ditë.

Zakonisht ato që gjente Greaves ishin gaforre, ngjala, gjarpërinj dhe zvarranikë të ndryshëmME SE ÇFARË GJETI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *