Çantën plot me euro dhe do e kalonte… kjo është 30-vjeçarja qe u zu..

Çantën plot me euro dhe do e kalonte… kjo është 30-vjeçarja qe u zu..

Një grua britanike u kap në aeroportin e Heathrow duke u përpjekur të hipte në një fluturim për në Dubai me gati 2 milion euro para cach të mbledhura brenda pesë valixheve.

Tara Hanlon, 30, nga Leeds, u ndalua nga F orcat Ku fitare në Terminalin 2 të Heathroë rreth orës 20:00 të shtunën.

Ofi cerët e Fo rcës Kufita re kont rolluan bagazhet e saj dhe gjetën 1.9 milion £ para – zbulimi më i madh i parave i parë deri më tani në vitin 2020.

Hanlon u ar restua së bashku me një grua tjetër, 28, nga Doncaster, dhe një he tim u nis nga Agjencia Kombëtare e Kr imit (NCA).

Leave a Reply

Your email address will not be published.