Çarrtet Haradinaj me fjalë të rë nda ndaj Gjinovcit: Je a nalfabet, që 10 vite s’ke arritur ta përfundosh fakultetin

Çarrtet Haradinaj me fjalë të rë nda ndaj Gjinovcit: Je a nalfabet, që 10 vite s’ke arritur ta përfundosh fakultetin

Deputeti i AAK’së, Daut Haradinaj, është pë rplasur me analistin Rron Gjinovcin, duke e quajtur a nalfabet që për 10 vite nuk ka arritur ta përfundoj fakultetin, shkruan Gazeta Metro.
Përderisa po bisedohet rreth AAKs’ë dhe punës së tyre në Qeveri, janë përplasur në “Pressing”, analisti Rron Gjinovci dhe deputeti i AAK’së, Daut Haradinaj.

Ju jeni a nalfabet nuk keni mundur ta përfundoni fakultetin që 10 vite Mentaliteti i yt majtist mu nuk më bënë përshtypje” , ka thënë Haradinaj.

Ndërsa Gjinovci e ka mohuara një gjë të tillë.

“Jo nuk është e vërtetë, është përgjigjur shkurt“, tha Gjinovci.

Leave a Reply

Your email address will not be published.