NJË RECETË E JASHTËZAKONSHME PËR TË STlMULUAR RRlTJEN E FLOKËVE PËR VETËM NJË MUAJ..!

Një recetë e jashtëzakonshme për të stimuluar rritjen e flokëve për vetëm një muaj

Kush nuk ëndërro të ketë flokë të gjatë të bukur,me shkëlqeim dhe rrezatues me shëndet?

Por streset e jetës së përditshme,ndotja, përbërësit kimikë në produktet e flokëve dhe ndryshumet hormonale ndikojnë në bukurinë e tyre dhe i bëjnë skajet e ndara dhe e brishtë. Për këtë mundë të ndihmojnë disa preparate shtëpiake, reçetat e të cilëve barten nga gjenerata në gjeneratë. Metoda me qepët e kuqe kryesisht është mjaft efektive, kurse e përdorin edhe persona të njohur Holivudian.

Në shumë studime të ndara është dëshmuar se qepët e kuqe pengon humbjen e flokëve në gati 87% të rasteve. Edhe vet do të befasoheni me pamjen e flokëve tuaja në afat prej një muaji. Lëngu i qepëve i bën flokët tuaja më të forta, hapë folikulat e flokëve dhe pengon infeksionet në flokë.Ata që kanë përdorur këtë metodë thonë se paraqet rezultate menjëherë pas një muaji. Reçeta për rritjen e flokëve me qepë të kuqe:

Do t’ju duhen 2 qepë të kuqe.Bluani në blender për të nxjerrë lëngun,më pas aplikojeni në lëkurën e kokës dhe masazhoni butësisht për ta bërë atë të depërtojë.Mbuloni kokën me peshqir të ngrohtë për të ndihmuar në thithjen e lëndëve ushqyese nga lëngu i qepës.Lëreni të qëndrojë për 15 deri 60 minuta,pas këtij trajtimi, lani flokët si zakonisht. Trajtimin duhet përdorur dy deri tri herë në muaj. Provoni dhe vërtetohuni vetë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *