Çfare miresije do te te ndodhe ne 2020?”, “Çfare do te te sjelle 2020?”A jane te verteta?

Çfare miresije do te te ndodhe ne 2020?”, “Çfare do te te sjelle 2020?”A jane te verteta?

Etj keto jane pretendim i dijes se se ardhmes, Dije e Fshehte.

Trasmeton Muslimi se Profeti sal-lAllahu alejhi ue sel-lem ka thene:
“Kush pyet nje fallxhor (per Dije te Fshehte) nuk i pranohet namazi 40 dite.”

Ndersa per ate qe e beson se cfare thote fallxhori:
Trasmeton Muslimi se Profeti sal-lAllahu alejhi ue sel-lem ka thene:
“Kush pyet nje fallxhor dhe e beson cfare thote ai, ka mohuar ate qe i eshte shpallur Muhamedit (ka mohuar Kuranin dhe Traditen Profetike).”

Fallxhor ne terminologjine Islame quhet cdo gje e cdo kush qe pretendon Dijen e Fshehte, te ardhmen etj edhe nqs se eshte horoskop ne gazete apo application ne facebook. Hapja e ketyre app kot sa per kuriozitet ca po thote, nuk pranohet namazi 40 dite. Besimi se cfare thone, te nxjerr nga feja plotesisht.

Gjera te tilla nuk jane te verteta dhe jane burim klikimesh arsyeja e tyre eshte te shtojne shikueshmerine ne faqet e tyre dhe nuk jane te verteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *