CiIi meriton me qën President i Kosovës për 5 vitet e ardhshme..?

Cili meriton me qën President i Kosovës për 5 vitet e ardhshme?
Per cilin mendoni se do te punoj per Kosoven, do ta zhvilloj vendin dhe do ta realizoj endren e gjithe shqiptarve integrimin e Kosoves ne Europe.
Cili meriton me qën President i Kosovës për 5 vitet e ardhshme Hashim Thaci apo Ramush Haradinaj.
Shprehuni në komente

Leave a Reply

Your email address will not be published.