Çmenduri / Fëmijët luanin mbi tavanin e makinës që lëvizte me shpejtësi nëpër rrugë/ VIDEO

Çmenduri / Fëmijët luanin mbi tavanin e makinës që lëvizte me shpejtësi nëpër rrugë/ VIDEO

Njësitet pol ico re në Guangxi Zhuang të Kinës, janë vënë në kërkim të shoferit, që e ka vozitur një makinë me shpejtësi të konsiderueshme, ndërsa sipër ndodheshin dy fëmijë.

Bazuar në pamjet që janë shpër ndarë, është thënë fëmijët që luanin janë dy motra, ndërsa makina po vozitej prej nënës së tyre.

“Ato dukeshin në humor të mirë, pa e ditur se çfarë mund t’ju ndodhë në çdo moment. Jemi në fazat e fundit të hulumtimit” është thënë në raportin e po lic isë.

Deri më tani, është identifikuar një burrë, që është pronari i makinës, të cilën e shfr ytëzon e bija tij, kur i dërgon dhe i kthen fëmijët nga shkolla.

https://video.dailymail.co.uk/preview/mol/2019/05/03/3988599851138005942/636x382_MP4_3988599851138005942.mp4?_=2

Leave a Reply

Your email address will not be published.