Deklarata e politikanit serb e thotë në mes të Shqipërisë: Shkodra është qytet serb e ka çliru ar gjyshi im

Deklarata e politikani serb e thotë në mes të Shqipërisë: Shkodra është qytet serb e ka çliru ar gjyshi im

Një politikan serb ka vendosur të t ra zojë ujërat, duke bërë një d eklaratë të fortë për qytetin verior të Shqipërisë, Shkodrën.

Politikani serb, i cili jeton në Mal të Zi, Vladislav Dajkovic, ka postuar një foto nga Shkodra dhe shkruan se e konsideron qytet serb. Madje me krenari thotë se Shkodrën e ka çl iruar stërgjyshi i tij, dhe se nuk e harron h istorinë ku është i lidhur ngushtësisht për shkak të traditës familjare. “Sot kam vizituar qytetin antik serb Shkodra, në Shqipëri. Për këtë qytet më lidh tr adita familjare, sepse Esad Pasha ia ka dorë zuar çelësat e qytetit gjatë çlirimit malazez të Shkodrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.