DEL LAJMl/ NË 2 NËNTOR MBYLLEN SHKOLLAT, JA Sl ËSHTË PUNA

Ditëve të fundit, në rrjet ka qarkulluar një dokument sipas të cilit, shkolla do të mbyllej me 2 nëntor.
Por Ministria e Arsimit ka reaguar në lidhje me këtë ccështje ndërsa konfirmon se nuk ka një vendim të tillë dhe se bëhet fjalë për një man ipulim të rëndomte në rrjetet sociale.

Deri më tani, mësimi vijon normalisht në të gjithë shkollat e vendit përveç klasave të caktuara kur janë konstatuar raste pozitive me koronavirus tek mësuesit apo nxenësit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.