Deputeti Shqiptar e bën “hor“ Daçiqin midis Beogradit në kuvendin serb! (Video)

Shefi i grupit të deputetëve Lugina e Bashkuar, Shaip Kamberi, ka kundërshtuar ash për zgjedhjen e Ivica Daçiqit në krye të parlamentit serb, gjë për të cilën edhe është përp lasur në seancë me ish-kryediplomatin serb. Kamberi ka thënë se kundërshtojnë zgjedhjen e Daçiqit, meqë konsiderojnë se ai i përket një kaste politike që ka nxítur luf tëra të përgj akshme në ish-Jugosllavi mé póshté ndíqní vídeón nga deputeti shqiptar.

Deputeti shqiptar tutje ka thënë se Daçiq në vazhdimësi ka shprehur urre jtje ndaj pakicave dhe se është duke bërë përpjekje për të mohuar krímet e bëra ndaj shqiptarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.