Dëshmia e mjekëve itaIianë/ Alfred Cako: Shqipëria dhe gjithë Europa do mbyIIen sërish më 28 tetor!

Studiuesi dhe teoricieni i njohur i konspiracionit në Shqipëri, Alfred Cako ka folur sërish në lidhje me Covid-19. Me anë të një postimi në Facebook, Cako publikoi një lajm ku disa mjekë italianë u shprehën se Covid-19 nuk ekziston, ndërsa ai vetë u shpreh se e gjithë Europa dhe bota po shkon drejt një mbylljeje të dytë në datën 28 tetor. Sipas Cakos, vetë mjekët po i vrasin njerëzit.

Postimi i Cakos:

Po tani cfare do me thone gjithe trushpelaret qe me kane sùlmuar te genjyer nga Opinioni i Fevzo trushpelarit dhe emisioni Me Rudinen? Po ata gallofet qe dje kur Shqiperia hapej dhe une parashikoja masken me detyrim dhe mbylljen ne vjeshte ata me sùlmonin dhe sot keta máskarenj perseri me sùlmojne e hiqen sikur une nuk kisha thene ndonje parashikim te madh sepse, sipas tyre, ne gjithe kete semundje te e.ger, nuk do vendosej pre.zervativ me detyrim por maska. Ata perseri nuk e kuptojne se para dt. 28 tetor ne Shqiperi dhe Evrope ka mbyllje. Por pasi te filloje mbyllja keta qe e kundershtojne sot si mundesi do te thone hipokrizine e radhes duke thene, “E po, normal, mbas gjithe ketyre rasteve dhe vdèkjeve te medha, kjo do te ndodhte! Cfare ka gjetur ky njeri?!” Cdo thone pas ketij materjali nga top nivelet italiane ku behet nje lufte e rafinuar mes te bardheve dhe fisnikerise se zeze te orsineve, aldobradineve, kolonave, pallavacineve, etj.?

Leave a Reply

Your email address will not be published.