Detaje të reja: Ky është p;rifti serb që hoqi flamurin kombëtar në Koshare (VIDEO)

Detaje të reja: Ky është p;rifti serb që hoqi flamurin kombëtar në Koshare (VIDEO)

Në mediat serbe sot është publikuar një video ku shihet një p*rift serb i cili heq flamurin kombëtar nga Kulla e Vrojtimit në Koshare. Videoja e publikuar nga gazeta serbe thotë se prifti serb ka qenë i shoqëruar edhe nga dy persona të tjerë, shkruan gazeta.

Aty thuhet se ai ka shkuar aty për të përkujtuar serbët që vdiqën në betejën e Koshares dhe më pas kur pa flamurin kombëtar u ngjit dhe e hoqi atë.

“Meqenëse isha sipër, pashë drejt flamurin, atë shqiptar, i cili fluturon nga kulla e vrojtimit që nga viti 1999, pas tërheqjes së ush*trisë sonë. Disa emocione më pushtuan dhe iu afrova dhe e hoqa”, citohet të ketë thënë ai.

Kjo gazetë ka publikuar edhe disa pamje të tjera të këtij p*rifti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.