DHANË SHPlRT NË GJERMANl, SOT U JEPET LAMTUMlRA E FUNDIT 3 SHQlPTARËVE NGA E NJËJTA FAMILJE.

Dhanë shpirt në mes të rrugës në Gjermani, nesër u jepet lamtumira e fundit tre shqiptarëve nga e njëjta familjes: Të Allahut jemi dhe te ai kthemi!

Dhanë shpirt në mes të rrugës në Gjermani, nesër u jepet lamtumira e fundit tre shqiptarëve nga e njëjta familjes: Të Allahut jemi dhe te ai kthemi!
Nesër nga ora 16:00 në fshatin e Rahovicë të Ferizajt do të mbahet ceremonia e v ar rimit të tre anëtarëve të një familje , që vdi qen trag jik isht në një a ksident në Gjermani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.