Djaloshi nuk dilte për asnjë minutë nga shpia se luante playstation, ja si ia punon gjyshi (Video)

Djaloshi nuk dilte për asnjë minutë nga shpia se luante playstation, ja si ia punon gjyshi (Video)

Një video virale në internet, tregon momentin kur një gjyshi i ka ardhur tek hunda fakti se nipi i tij luan tërë kohës me Playstation.

Në video, shihet se si pas një debate me tensione të larta, gjyshi merr çekanin dhe pa menduar dy herë, e shkatërron pajisjen e lojës.

Sikur të mos mjaftonte kjo, ai e theu edhe tavolinën. E nipi i tij, nuk ka çfarë të bëj veç se ta shikojë tërë skenën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.