Dit Zie Për Turqin 7 Pallate Janë Rrënuar Plotësisht Nga T Ërmeti 7 Ballë, Ka Njerëz Të Shtrirë Rrugëve Që Kërkojnë Ndihmë

Dit Zie Për Turqin 7 Pallate Janë Rrënuar Plotësisht Nga T Ërmeti 7 Ballë, Ka Njerëz Të Shtrirë Rrugëve Që Kërkojnë Ndihmë

Dit Zie Për Turqin 7 Pallate Janë Rrënuar Plotësisht Nga T Ërmeti 7 Ballë, Ka Njerëz Të Shtrirë Rrugëve Që Kërkojnë Ndihmë

Situata në Turqi vijon të jetë serioze, pas tërmetit të fuqishëm 7 ballë i shkallës rihter.
Mediat turke raportojnë se janë rrënuar të paktën 7 pall ate në Izmir, ndërsa kanë publikuar edhe pamje nga vendi i ngjarjes.
Njerëz të shtrirë në rrugë dhe ndërtesa të shembur. Kjo është panorama që ofron sot qyteti i Izmirit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.