Djaloshi i ri shkon të pastrojë pjesën e pasme të shtëpisë, e paimagjinueshme çfarë zbulon nën ferra

Djaloshi i ri shkon të pastrojë pjesën e pasme të shtëpisë, e paimagjinueshme çfarë zbulon nën ferra

Kur John Reynolds, 35 vjeç nga Londra, bleu një shtëpi të shkatërruar me tre dhoma gjumi për vetëm 15,000 £, ai mendonte se do t’i duhej shumë kohë që ra sillte në terezi dhe ta shijonte.

Për një gjë kishte të drejtë… që iu desh shumë kohë për ta pastruar e për ta riparuar, por në kopshtin pas shtëpisë mbuluar me ferra, atë e priste një surprizë.

Ndërsa ishte duke pastruar ai gjeti një pishinë fantastike.

John e bleu pronën dy vjet më parë, pasi ishte lënë e lirë për një vit pas vd.ekjes së pronarit të saj të mëparshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.