DlTË TË ZEZA PËR ITALlNË/ 11 MlJË TË PREKUR ME KORONA VETËM NË 24 ORËT E FUNDIT

Ditë të zeza për Italinë/ 11 mijë të prekur me korona vetëm në 24 orë

Italia vazhdon të ketë rritje shumë të madhe të numrit të personave të inf ektuar me koronavirus prej disa ditësh dhe shifrat tashmë kanë arritur në nivele re kord.
Sipas njoftimit të Ministrisë së Shëndetësisë, në 24 orët e fundit u kryen mbi 160 mijë tamponë prej të cilëve 10,925 rezultuan pozitivë, shifër kjo më e madhe dhe nga 10,010 që ishin një ditë më parë.

Gjithashtu u regjistruan edhe 47 vik tima, duke e çuar në 36 mijë e 474 numrin e të vde kurve që nga fillimi i pandemisë.

Rajonet me më së shumti inf ek time në 24 orët e fundit ishin Lombardia me 2664 raste, Kampanja me 1410 dhe Lazio me 994.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *