DO l RRlS FËMlJËT NË TOKËN TlME, DUA TË FLASIN SHQIP! KJO ISHTE ARSYEJA QE KY SHQIPTARE E LA GJERMANINË PAS 29 VITESH..!

Shqiptari e tregon se la Gjermaninë pas 29 vitesh: Do i rris fëmijët në tokën time, dua të flasin shqip! Pothuajse një jetë të tërë Ibrahim Islami nga fshati Dumnicë e kaloi në m ërgim.
Por, ndryshe nga shumë të tjerë, ai nuk e kishte marrë këtë rrugë për të mos u kthyer një kohë të gjatë.

Ndërkohë, së fundmi ai la gjithçka në Gjermani për t’u kthyer në vendlindje. Një vendim ky jo i lehtë, por thotë se malli për atdhe dhe dëshira për ta parë vendin e tij duke përparuar e bindën atë për t’u kthyer dhe për jetuar tani në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *