DOKTORËT PASl l SHPËTUAN JETËN AI BËN PËR TA GJËNË MË TË BUKUR NË BOTË

DOKTORËT PASl l SHPËTUAN JETËN AI BËN PËR TA GJËNË MË TË BUKUR NË BOTË

Një 5 vjeçar ka mbledhur nga një fond bamirësie më shumë se 1 milion paund për t’ia dhuruar spitalit që i shpëtoi jetën kur ishte i vogël.

Tony Hudgell nga Kent, Britani humbi të dy këmbët e tij vetëm 5 javë pas lindjes, kjo për shkak se prinderit e kishin malltertuar.

Tani ai përdor paterica dhe dy këmbë proteza.

Mamaja e cila e adoptoi 5 vjeçarin shprehet se pavarësisht se Tony kishte një fillim të vështirë, tashmë ai është një fëmijë i lumtur.

Tony u frymëzua nga veterani Tom Moore i cili për 100 vjetorin e tij premtoi se do të bënte 100 xhiro rreth shtëpisë të tij.

Me këtë sfidë ai mblodhi 30 mln paund e më pas për t’ia dhuruar qendrës spitalore Britanike, NHS.

Shiko Fotot:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *