Dr.Koni ben dekl aratene e fo rte per maskat.A do ta mbani masken?

Dr.Koni ben dekl aratene e fo rte per maskat.A do ta mbani masken?

Tashme maska do te behet obligim nga dita e enjte por mjeket dhe specialistte thone qe kjo gje nuk vlen
Mjeku i njohur, Artan Koni, dha mendimin e tij për situatën e krijuar nga ko ronavirusi.

Ai thote se:”Patjetër që kjo nuk është masa e duhur, por është e pritshme, pasi në Shqipëri vazhdojmë akoma me mentalitetin ko munist, që masat merren me go ditje të përqendruar si në zbor.

Iu themi njerëzve që do nxjerrim rregullin për maskat, por mund t’i an ulojmë më vonë, siç anu loi edhe gj obat e vura në ka rantinë.

Kjo është një masë pa asnjë lloj logjike, ndaj dhe do të haset rezistenca e njerëzve. Nuk mund të bëhet kjo me polici apo me gjo ba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.