E dëshpëruar “Më vjen tυrp që jam Shqiptare”, Gruaja shp ërthen ndaj vendlindjes: Fati më mdihmoi që u m artova me një Italian

E dëshpëruar “Më vjen tυrp që jam Shqiptare”, Gruaja shp ërthen ndaj vendlindjes: Fati më mdihmoi që u m artova me një Italian

“Paragjykími është një qëndrim i pabazuar, një mënyrë mendimi e ngurtë dhe zakonisht n egatíve ndaj dikujt e diçkaje.”
Ky është përkufizimi më i plotë sipas s ocíologëve dhe ps íkologëve për paragj ykímin, fenomen i cili në vendin tonë manifestohet gjerësisht.

Një grua nga Shqipëria ka ndarë një histori të sajën në redaksinë e JOQ Albania, ku tregon se si miku i saj italian tallej me vendin tonë, por edhe me femrat në moshën mbi 45-vjeçe. Sipas qytetares, italiani kishte ardhur të vizitonte Beratin dhe ajo e ka shoqëruar, por paragj ykímet dhe of endimet e tij ndaj grave shqiptare linin vërtetë për të dëshiruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *