E FUNDIT: FILLOJNË KUFlZlMET , JA MASAT E REJA QE U VENDOSEN TE CILAT DO TE HYNE NE FUQI NGA DITA E NESERME

Raportimi i pazakontë, gazetares së Abc News i ndodh e papritura në emisionin e mëngjesit

Kryeministri Italian Giuseppe Conte ka firmosur masat e reja shtrë nguese me qëllim uljen e kurbës së infe ktimeve nga koronavirusi.

Dekreti parashikon kufizimin në orar të restoranteve, bareve dhe të pastiçerive dhe masat do të hyjnë në fuqi duke filluar nga dita e hënë.

Sikurse mësohet mbyllja e restoranteve dhe bareve pas orës 18:00 pritet të hyjë në fuqi më 26 tetor.Konsumimi në tryezë duhet të kryehet me jo më shumë se 4 persona të pranishëm, me kusht që të jenë të gjithë persona që jetojnë së bashku.

Sikurse raporton Tgcom, po shkohet po ashtu drejt mbylljes së palestrave, pishinave, sallave të lojërave. Drafti i dekretit të ri përmban edhe mbylljen e qendrave tregtare në fundjavë, si dhe mbylljen e kinemave dhe teatrove

Leave a Reply

Your email address will not be published.