E FUNDIT: Prej nesër Kuvendi vendos për numrin e mysafirëve nëpër shtëpia..!

E FUNDIT: Prej nesër Kuvendi vendos për numrin e mysafirëve nëpër shtëpia..!
Ai shpreson se deputetët do të votojnë sa më parë ndryshimet, përcjell TV21
Ministri i Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, Venko Filipçe, informon që Ligji për mbrojtje të popullsisë nga sëmundjet ngjitëse nesër do të jetë në procedurë parlamentare. Nëse kalojnë këto ndryshime në Kuvend, miratohet pakoja me masa restriktive. Këtu përfshihet bartja e maskave në ambient të hapur, kufizimi i numrit të mysafirëve në katër dhe ndalesa për tubime pas orës 22

Leave a Reply

Your email address will not be published.