E kishin futur prinderit djain 1 vjeç në një ka faz të vogël bashkë me ka.fshët, brenda u gjetën minj, gja.rprinj madje edhe../ I vogli ishte duke…

E kishin futur prinderit djain 1 vjeç në një ka faz të vogël bashkë me ka.fshët, brenda u gjetën minj, gja.rprinj madje edhe../ I vogli ishte duke…

Një djalë vetëm një vjeç kishte qëndruar për muaj të tërë i m byllur në një kafa z. Prindërit e tij babai 46 vjeç dhe nëna Heather Scarborough 42 vjeçe janë kapur nga po.licia.

Ata e kishin detyruar të voglin që të rrinte i mbyllur. Por edhe gjyshi i të voglit u kap nga po licia. Djali i vogël ka jetuar në mjerim bashkë me disa kafshë.

Shtëpia ku jetonin ishte shumë larg rreth 100 milje në perëndim të Nashville në Amerikë dhe nuk kishte fqinj afër për të parë se si po trajtohet i vogli nga prindërit e tij.

Shpesh herë edhe kur binte shi ai jetonte atje nuk e merrnin në shtëpi. Në vendin ku rrinte djali janë gjetur bubureca, minj dhe rrobat e tij mba nin era myk.

I vogli edhe urinën e bënte në vendin ku e kishin vendosur prindërit e tij. Poli cia kishte menduar se çifti kishte vetëm kafshë, por jo se do të kishin futur edhe djalin e tyre. Ata kishin futur edhe gjarprinj.

Shefi i poli cisë i asaj zone ka thënë:

Unë kurrë nuk e kam parë këtë më parë, dhe unë mund të garantoj që zotërinjtë këtu me mua nuk e kanë parë kurrë më parë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.