E pabesueshme / E tërheq zvarrë qeni babain e 2 fëmijëve dhe e çon tek mali, por atje gati sa nuk i ra të fikët nga ajo që pa

E pabesueshme / E tërheq zvarrë qeni babain e 2 fëmijëve dhe e çon tek mali, por atje gati sa nuk i ra të fikët nga ajo që pa

Nëse jeni dikush që mendon se qentë janë vetëm kafshët tuaja normale, kjo histori do t’ju tregojë se sa g abim jeni.Një djalë dyvjeçar u largua nga familja e tij kur ata kishin per dreke disa nga miqtë e tyre. Aleksandri i vogel ishte zh du kur për disa çaste para se familja e tij të vërente se çfarë kishte ndodhur.

I vetmi që vuri re zhd u kjen e Aleksandrit ishte qeni i familjes, Leala. Djali i vogël ishte ku rioz dhe nëse ka ndonjë kafshë që mund të përputhet me k uriozitetin e një fëmije të vogël, është një qen. Deri në kohën kur Leala gjeti Aleksandrin, ishte pothuajse tepër vonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.