E tha me të madhe në Turqi unë jam krenar që jam shqiptar, po ErtogruIi i bukur qenka në teIashe të mëdha

Aktorët turk, me anë të seriale që transmetohen në kanalet shqiptare, janë bërë shumë të njohur edhe në Shqipëri.

Engin Altan Düzyatan merak edilenleri anlattı: Amerika’ya çocuk orada doğsun diye gitmedim

Njëri prej tyre është Engin Altan Duzyatan, i njohur ndryshe si “Ertugrul”, nga seriali me po të njëjtin emër.

Aktori mjaft i dashur për publikun shqiptar është futur në telashe me drejtësinë. Sipas mediave locale, një gjykatë turke ka vendosur ta marrë me f o rcë para trupit gjykues për të dhënë dëshminë e tij në lidhje me një grup h aker ash.

Këta të fundit ak uzoh en se kanë vj e dhur llogaritë e rrjeteve sociale të 58 personave VIP në Turqi.

Sipas të njëjtave burime, ata u vi d hnin fjalëkalimet e rrjeteve sociale si Instagram dhe Tëitter këngëtarëve dhe aktorëve turq, e më pas i shantazhonin. Engin do të deklarojë pasi një prej personave që ka rënë pr e e këtyre ha ker ave është edhe gruaja e tij, Neslisah Duzyatan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *