Edhe Hoxha Shefqet Krasniqi Reagon Pas Deklarates Se Ambasadorit Qëndrim Gashi : Te Shka Rkohet Menjehere !!

Edhe Hoxha Shefqet Krasniqi Reagon Pas Deklarates Se Ambasadorit Qëndrim Gashi : Te Shka Rkohet Menjehere !!

Këtë të shtunë në emisionin “Personale” me Krenare Vokshi Shala iu rikthehet intervistave, Hoxhë Dr. Shefqet Krasniqi.

Shefqet Krasniqi për ngjarjen në Nicë të Francës thotë se ai kr im më së paku iu takon m uslimanëve.

“Një ngjarje e tillë më së shumti d ëmton m yslimanët”, është shprehur hoxha në intervistën që transmetohet të shtunën.

Hoxha thotë se ambasadori Qëndrim Gashi nëse ka gabuar me de klaratën e tij, do të duhej të kërkojë falje, ndryshe ai ka kërkuar sh karkimin e tij.

“Faj kanë këta që e kanë çua ambasadorë dhe që e durojnë. Ky duhet shk arkuar menjëherë dhe t’i jepet mësim këtij dhe të tjerëve”, deklaroi Krasniqi, përcjell Telegrafi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.