Edhe pse jan ndare, lsh e fejuara e Haxhi Krasniqit, feston si e ç mendur fitoren e boksierit shqiptar

Edhe pse jan ndare, lsh e fejuara e Haxhi Krasniqit, feston si e ç mendur fitoren e boksierit shqiptar

Haxhi Robin Krasniqi i ka dhënë fund kun dërshtarit të tij pas vetëm tre raundeve.
Haxhi Robin Krasniqi është kampioni i ri në peshën gjysmë të rëndë, në IBO dhe WBA, shkruan Albanian News

Në kuadër të kategorisë gjysmë të mesme, Robin Krasniqi ka luftuar sonte kun dër kampionit të IBO dhe WBA, ku ndër Dominic Bosel, shkruan lajmi.net.
Në kuadër të kategorisë gjysmë të mesme, Robin Krasniqi ka luftuar sonte kundër kampionit të IBO dhe WBA, kundër Dominic Bosel, shkruan lajmi.net.

Leave a Reply

Your email address will not be published.