Ekskluzive / OBSH vjen me lajmin e fundit:Në të gjithë botën do të ketë..

Ekskluzive / OBSH vjen me lajmin e fundit:Në të gjithë botën do të ketë..

Tashme vjen nje lajm i mire nga OBSH ne lidhje me pe rballjen ne bete jen ndaj ko ronavirusit. Shefi i OBSH ka dale ne nje deklarate se fundmi. pasi ka mbajtur nje takim me komitetin ekz ekutiv te o rganizates per i cili zgjati dy dite.

“Kemi shumë shpresa për brenda këtij viti të kemi një vak sinë k undër k oronavirusit”, kjo ishte deklarata e fundit e kreut të OBSH, Tedros Adhanom Ghebreyesus Ne tani jemi ne dijeni se në të gjithë botën janë duke u zhvilluar 40 v aksina të ndryshme, përfshirë këtu dhe atë të universitetit të Oksfordit që ndodhet në faza testimi më të avancuara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.