Fahri Xharra: Thuj MlRDlTA Dhe Mos Më Thuaj SELAM Se Gojën Ta Shky..!

Fahri Xharra: Thuj MlRDlTA Dhe Mos Më Thuaj SELAM Se Gojën Ta Shky..!
Ç’ashtë ky za kjo gjuhë që mbjell diamante rreth e qark ,e vransinën në det e hedhvetëm diellin sjell në prag ?!Gjuha jonë sa e mirë!Sa e ëmblë sa e gjerë!Sa e lehtë sa e lirë! Sa e bukur sa e vlerë!Qesh fytyra me vogëlushinsa mirë shqip ai din me kja malet jashta frymën ndalin deti sytë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.