Femiu Mbijetoi l Vetëm Në Shkretëtirë, Vogëlushi 5-Vjeçar Tregon Si la Doli Të Shp Ëtonte Gjallë

Femiu Mbijetoi l Vetëm Në Shkretëtirë, Vogëlushi 5-Vjeçar Tregon Si la Doli Të Shp Ëtonte Gjallë

Historia e një vogëlushit Benjamín Sánchez 5-vjeçar, i cili hu mbi në shkretëtirë i ka bërë të gjithë të besojnë deri diku se mrekullitë ekzistojnë.

E themi këtë, pasi ai humbi gjatë një ekskursioni në shkretëtirë. I vogli hu mbi në shkretëtirë teksa ishte me familjen e tij, por pas 27 orësh ai u gjet i gjallë dhe shëndosh e mirë. Mësohet se ekipi i shp ëtimit nga San Juan r aportoi se vogëlushi nga mungesa e ujit do të shtrohet në një spital derisa të bëhet më mirë.

Në një intervistë i vogli ka thënë:

Natën fjeta te një gur që gjeta ndërsa gjeta edhe ca barishte për të ngrënë. Ujë nuk gjeta dot dhe kjo ishte më e v ështira.’’
Ashtu siç thamë edhe më sipër fakti që ai është shëndosh e mirë konsiderohet si një mrekulli, pasi shkretëtira ku ai hu mbi është 600 km e gjatë dhe shumë kafshë puma përbëjnë rr ezik në zonë.

I vogli do t’i bashkohet së shpjet familjes së tij, kurse të gjithën atë që kaloi në shkretëtirë ai e ka cilësuar si një aventurë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.