Fëmiu Nuk Mund Të Përtypej Dot, Doktoret Tm erro/hen Me Ate Qe Gjejne Ne Fytin E 5 Vjecares

Femiu Nuk Mund Te Pertypej Dot, Doktoret Tm erro/hen Me Ate Qe Gjejne Ne Fytin E 5 Vjecares

Mjekët në Australi kanë bërë mrekulli, duke i shpëtuar jetën një vajze 5 vjeçare, së cilës i kishte kaluar një bateri e vogël para gjashtë muajsh në fyt. 5-vjeçarja, Shaylah Carmichael gjashtë muajt e fundit kishte ngrënë shumë pak /

ushqim dhe kishte filluar të dobësohej. Fundjavën e shkuar pas problemeve me gëlltitjen, temperaturën, të vjellat dhe humbjen në peshë, prindërit e dërguan vogëlushen në spital. Pasi i bënë një grafi, mjekët mbetën të tronditur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.