Gruaja E CiIa Vepronte Mirë Por Do Të Jet Në Xhehnem, A E Dini Pse..?

Hoxha i nderuar Behar Mjekiqi në këtë video tregon një hadith tejet interesant dhe trishtues njëherit, gjegjësisht flet për një grua e cila vepronte mirë por do të jet në Xhehnem , për ta kuptuar se pse klikoni më poshtë:

Leave a Reply

Your email address will not be published.