Gruaja Iind në moshën 72- vjeçare, ja si ishte e mundur: Zoti e di kur bën mrekuIli

Të bëhesh nënë është gjëja më e mrekullueshme në botë. Një grua ka pritur një jetë që të bëhej nënë dhe ajo lindi në moshën 72 vjeçe.

Mum had IVF baby at 72 ‘to end £500,000 family estate row’ | Daily Mail Online

Edhe pse është e vështirë për t’u besuar kjo grua lindi në vitin 2016 një djalë, të cilin ia vuri emrin Arman. Pas 46 vitesh përpjekjesh të pasuksesshme për të pasur një fëmijë, Daljinder Kaur dhe burri i saj vendosën të bënin fekondim in vitro.

Ajo mundi të bëhej nënë falë dhurimit të një veze. Djali i saj është shumë i shëndetshëm. Gruaja me emrin Daljinder është një ndër nënat me moshën me të vjetër në botë. Por ajo tregon se nuk mund ta ushqente me gj i djalin e saj.

Babai i Armanit, Mohinder Singh Gill ka thënë se besimi fetar i ndihmoi ata të bëheshin me një djalë në atë moshë dhe u lumturuar. Ai thotë:

Vetëm Zoti e di kur bën mrekulli dhe na lumturoi.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *