Mësoje / Do të habiteni për çka shërben dollapi poshtë furrës

Mësoje / Do të habiteni për çka shërben dollapi poshtë furrës

Shumica nga ne në atë dollap kryesisht lëmë gjërat e nevojshme, siç janë letrat e kuzhinës, foliet dhe mjete të tilla.
Por a i keni bërë ndonjëherë vetes pyetjen se çfarë shërben ai dollap?!

Dollapi poshtë furrës elektrike, ndryshe quhet “dollap i nxehtë” meqë shërben që të ruhet nxehtësia e ushqimit rreth 2 orë pasi që të jetë gati.

Nëse ende nuk jeni të sigurt për këtë gjë, ju mund t’i lexoni instruksionet që shkruajnë në garancionin e furrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.