Hoti: Unë e bona Kosovën vend normal, Kurti po na kthente nën Serbi..(VIDEO)

Hoti: Unë e bona Kosovën vend normal, Kurti po na kthente nën Serbi..(VIDEO)
Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti beson se e ka kthyer Kosoven ne nje vend normal dhe se perparimet ekonomike e ne te gjitha fushat tjera po verehen qe nga tani..

“Me mua si kryeminister, Kosova u be vend normal. Ish-kryeministri Kurti me idetë e tij po na kthente nën Serbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *