Shumë pak njerëz kan ditur përgjigjen e saktë: A mund ta gjeni macen në mesin e bufave

Është bukur që shpesh të sfidoni trurin tuaj me iluzione optike.

Ky ngacmues i trurit është me të vërtetë i vështirë, dhe unë kam nevojë për disa minuta për të gjetur se ku fshihet macja.

Imazhi më poshtë është i mbushur me bufë. Por diku në mesin e tyre, një mace e vogël është e fshehur. Mund ta gjeni?

Tregojani këtë shoku tuaj dhe shikoni se sa kohë i duhet për të gjetur kotelen.

Personi i cili krijoi këtë iluzion është tepër i aftë, dhe jo shumë njerëz mund ta vërejnë macein e pakapshëm. Bufët duken shumë të ngjashme me njëri-tjetrin, dhe ju pothuajse është paska e vështirë për ta gjetur macen. A keni arritur të gjeni ende macen? Nëse jo, zgjidhja është treguar më poshtë. /Lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published.