Ae Dini Se Asnjë Sëm’undje Ngjitëse Nuk Merret E Nuk Përhapet Pa Lejen E Allahut…

Ae Dini Se Asnjë Sëm’undje Ngjitëse Nuk Merret E Nuk Përhapet Pa Lejen E Allahut…

Asnjë sëmu’dje ngjitëse nuk merret e nuk përhapet pa Lejen e Allahut.Ebu Hurejra r.a. tregon se i Dërguari i Allahut a.s. ka thënë: “Nuk ka frikë nga sëmu’ndjet ngjitëse (asnjë sëm’undje ngjitëse nuk merret e nuk përhapet pa Lejen e Allahut), nuk ka ogure të këqija (nga zogjtë ose nga dçika tjetër), nuk ka ogur të keq nga kukuvajka dhe nuk ka safer, ndërsa ikni prej të lebrosurit siç ikni prej luanit!,/ (5707)Ebu Hurejra r.a. tregon se

Pejgamberi alejhi selam ka thënë:“Për çdo sëmundje që ka zbritur Allahu, Ai ka zbritur edhe ilaçin e saj.” (5678).Andaj e lusim Zotin e Gjithesise qe me kete semundje qe na ka sprovu te largon e kurr me mos te rikthehet Jaa Rabb e te jetojme ne paqe e miresit e Zotit te pa fundme. Thuani ALLAHUME AMIN ALLEHUME AMIN ALLAHUME AMIN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *