Isa Mustafa: “DjaIi im e kaIon mujin me 250 euro edhe i teprojn, e ju po ikni ne Gurbet”

Isa Mustafa: “DjaIi im e kaIon mujin me 250 euro edhe i teprojn, e ju po ikni ne Gurbet”
Lidhja Demokratike e Kosovës konsideron të panevojshme mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme dhe e sheh të domosdoshme që Qeveria Hoti të përfundojë mandatin e saj qeverisës.

Kryetari i LDK,se Isa Mustafa tha se familja e tij bejn një jetë modeste si çdo shtëpi në Kosovë, madje ai tha se biri i tij Besniki është shumë kursimtar.Isa tha: “Besniki me 250 euro e kalon krejt mujin, madje edhe i teprojn disa, po i ruan shumë parat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *