Ishte gjithë ai djaIë, 26-vjeçari harxhon miIiona Iekë që të bëhet si femër: Ama në krevat do ta bëjë akoma me femrat

Šimša shkon në punë i veshur si mashkull dhe thotë se pëlqen femrat, por në kohën e lirë dëshiron të duket si femër, duke vendosur qerpikë të gjatë, duke veshur taka dhe paruke.

“Mund të vishem dhe të duket si femër, por në mendjen time jam mashkull 100%. Më tërheqin femrat, por disa nga ato e kanë problem pamjen time të jashtme.

Dua që edhe femrat me të cilat dal të duken si Barbie”, shprehet 26-vjeçari i cili ka bërë edhe modi fikime në fytyrë për t’u dukur si kukull.

Leave a Reply

Your email address will not be published.