Vjen me në fund paraIajmërimi nga SyIe Tahirsylaj: Nga kjo datë na pret bora dhe acar..!

Vjen me në fund paraIajmërimi nga SyIe Tahirsylaj: Nga kjo datë na pret bora dhe acar..!
Reshje në Kosovë për një kohë të gjatë pothuajse nuk pati, ani pse në vende tjera pati.

Ky fakt, po i shqetëson shumë banorët, të cilët frikësohen për mungesë uji.Ndërkohë, në mungesë të shiut e të borës, me telashe mund të përballen edhe bujqit.E profesori i meteorologjisë, Syle Tahirsylaj tregon datën se kur do të bjer edhe tek ne bora e parë. /

Leave a Reply

Your email address will not be published.