Rrëfimi i nënës / Ju Iuta Zotit 10 vite për një fëmijë.Sot më dha 5 Bineq si drita: O sa e Iumtur jam..!

Rrëfimi i nënës / Ju Iuta Zotit 10 vite për një fëmijë.Sot më dha 5 Bineq si drita: O sa e Iumtur jam..!

Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpresa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene, por eshte e pa besueshe tani jam nene e 5 femijeve dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund.

Sot u bera nene pas 10 viteve martes .Jam nene e pes femijve, Kush me uron i dhent Zoti ate qe i mungon .. Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpresa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene, por eshte e pabesueshe tani jam nene e 5 femijeve dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fun

Leave a Reply

Your email address will not be published.