Nëse ju ka dobësu shikimi duhet ta lexoni patjeter !!

Nëse ju ka dobësu shikimi duhet ta lexoni patjeter !!

Kombinimi i mëposhtëm i tre ushqimeve përmirëson shëndetin, pamjen dhe shëron mëlçinë. Ai përmban portokall, karrota dhe panxhar. Karrota permban vitaminë A.

Ajo ofron përfitime të shumta shëndetësore si:

Ngritja e niveleve të energjisë. Nxit qarkullimin. Rregullon presionin e gja.kut. Pastron mëlçinë. Përmirëson funksionin e trurit.

Portokallët janë të larta në vitaminë C dhe permiresojne shëndetin në shumë mënyra.

Me poshtë jepet si përgatitet ky il.aç natyral:

Përbërësit:

2 karrota.

1 panxhar.

4 portokall.

Udhëzime:

Përzieni përbërësit në një blender dhe pini lëngun menjëherë. Ai duhet të konsumohet çdo mëngjes me stomakun bosh.

Pas një kohe të shkurtër, do të shihni përmirësime të mahnitshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *