Ka vite me sëmundje të rëndë. l madhi Mirush Kabashi ngrihet në këmbë..!

Aktori Mirush Kabashi prej dy vitesh lu ftonte me një sëmundje të r ëndë, një lajm tro nditës që u bë i ditur në maj kur një punonjës sp itali publikoi një foto aktori ishte në një karr ige me rrota, në mjediset e sp italit.

Mjeshtri i Madh sapo kishte dalë nga një seancë rad ioterapie, pasi vuante prej dy vit esh nga një së mundje e r ëndë. Është e dukshme që Kabashi, sot 72 vjeç, nuk e ka humbur besimin dhe shpresën, sepse edhe në atë gjendje, ai pozon duke buz ëqeshur.

Por çfarë bëhet sot pas disa muajsh me aktorin e njohur dhe shumë të dashur?

Leave a Reply

Your email address will not be published.