Kaluan “3 vite pa ta ndi erën”, këngëtari shqiptar përlot me fjalët e tij për babain e tij të ndj érë

Kaluan “3 vite pa ta ndi erën”, këngëtari shqiptar përlot me fjalët e tij për babain e tij të ndj érë

Arian Agushi apo i njohur ndryshe për publikun si këngëtari Gold AG, na ka emo cíonuar me po stimin e tij në Ins tagram. Ai v ízitoi v àrrin e babait të ndj erë, Xhemaludin Agushi që e th érrísnin me emër pérk édhelës Xhixhia.I ati i reperit ka vd ékur në vitin 1992 kur ai ishte vetëm 6 vjeç.

Ai ka publikuar një foto të babait të tij i cili nuk jeton më, duke i dedikuar fjalë ze mre.Ato fjalë që burojnë nga shp irti dhe të gjithë që nuk e kanë pranë babain e tyre i kuptojnë fjalët e tij. Gold AG nuk ka qenë prej tre vitesh në Preshevë dhe në v àrrin e babit të tij dhe për këtë arsye ai është pr ékur kaq shumë.

“3 vite pa ta ndi erën Preshevë, malli ma i madh është për v àrrin e babës. Sot vllau jem Granit Hyseni paska qenë me vizitu, me pastru dhe me mbj éllë lule. Faleminderit pa fund nuk do ta harroj sa të jetoj. U pafshim për të mira toka ime”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.