Katili ia mori je tën 5-vjeçarit në sy të motrave sepse qau para shtëpisë së tij, jepet vendimi për të riun

Katili ia mori je tën 5-vjeçarit në sy të motrave sepse qau para shtëpisë së tij, jepet vendimi për të riun

Një djali 5 vjeçar i kanë ma rrë jetën para motrave të tij. Ai ishte duke luajtur jashtë me motrat e tij kur ndodhi ngjarja e r ëndë. Të voglin e që llun jashtë shtëpisë së tij. Por e ditur bëhet se janë mbledhur mbi 300,000 dollarë janë mbledhur për v arr imin e pesëvjeçarit Cannon Hinnant.

Cannon, do të niste dhe kopështin. Motrat e tij thonë se fqinji 25 vjeç ia mo ri jetën vëllait të tyre sepse ai po qante teksa luanin. Motrat e tij e panë të gjithë ngjarjen. Gjyshja e të voglit kërkoi ndihmë për të mbledhur fonde për va rrimin e të voglit sepse nuk kanë mundësi dhe në një kohë të shkurtër u mblodh më shumë se shuma që duhej. I riu është kapur nga po.licia dhe do dë nohet për jetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *