MUSHKËRITË DO TI KENI SI 20 VJEÇ JU DUHEN VETËM 5 PËRBËRËS QË ÇDO SHQIPTAR I KA NË SHTËPI..!

MUSHKËRITË DO TI KENI SI 20 VJEÇ JU DUHEN VETËM 5 PËRBËRËS QË ÇDO SHQIPTAR I KA NË SHTËPI..!

MUSHKËRITË DO TI KENI SI 20 VJEÇ JU DUHEN VETËM 5 PËRBËRËS QË ÇDO SHQIPTAR I KA NË SHTËPI..!
Doni t’i keni mushkëritë si 20 vjeç përdorni, ju duhen vetëm 5 përbërës që çdo shqiptar i ka në shtëpi dhe ja si ta përdorni
Astma, bronkiti, kolla dhe çrregullimet të tjera të mushkërive po bëhen gjithnjë e më shumë të zakonshme vitet e fundit.Falë përparimeve në mjekësinë konvencionale, këto probleme respiratore mund të eli.min.ohen shpejt, por shpesh med. ika.men.tet kanë ef.ekte anësore negative të cilat mund ta dëm.tojnë
shëndetin tuaj.

Për fat të mirë, ka mjekime të vjetra natyrore që mund t’i trajtojnë këto çështje pa patur asnjë efe.kt anësor.

Përbërësit:

½ një kg. sheqer
½ një kg. e qepë të kuqe
½ l. ujë

7 lugë mjaltë
2 limona
Përgatitja:

Vendoseni sheqerin në një tigan dhe ngroheni në nxehtësi mesatare duke e përzierë vazhdimisht derisa të kthehet në ngjyrë ari.

Në këtë pikë, shtoni qepën e copëtuar, pastaj zieni përzierjen për disa minuta para se të shtoni ujin. Lëreni përzierjen të ziejë derisa lëngu të zhd. uket, pastaj lëreni të qetësohet dhe shtrydhni disa limonë.

Pastaj, shtoni mjaltin dhe përziejeni gjithçka mirë, dhe lëreni atë të pushojë brenda natës dhe kullojenilëngun në mëngjes dhe hidheni në një shishe qelqi.

Merrni një lugë çaji nga trajtimi para çdo vakti derisa të ndjeni rezultate. Mjekimet popullore janë të sigurta për njerëzit e çdo moshe dhe nuk kanë asnjë efe.kt anësor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.