Kouchner: Rugova ishte kokë’fortë, nuk pranonte asgjë më pak se pavar’ësinë e Kosovës

Kouchner: Rugova

Për Rugovën kanë folur shumë figura të rëndësishme kombëtare, ndër to edhe francezi Bernard Kouchner i cili ishte Ministër i Shëndetësisë në Francë në vitin 1993 kur edhe ishte takuar me Rugovën.

Sonte, KultPlus ju sjell disa nga fjalët që Kouchner i tha për Rugovën.

‘Rugova ishte kokëfortë, ishte vështirë ta bidnim. Kishte bindjet e veta prera dhe nuk pranonte asgjë më pak se pavarësinë e Kosovës’

Leave a Reply

Your email address will not be published.