Kris sh err për Erdoganin dhe gratë me shami në Parlament/ Valteri i përgjigjet Gjonit: Laj gojën para se…

Kris sh err për Erdoganin dhe gratë me shami në Parlament/ Valteri i përgjigjet Gjonit: Laj gojën para se…

Pas fjalës së deputetit Ralf Gjoni në foltoren e Kuvendit, radhën e pati Halit Valteri i cili iu kthye menjëherë me aku za fjalës së parafolësit.

Lëre fenë mënjanë dhe laj gojën përpara se të flasësh për vajzat e gratë e mbuluara me shami. Do doja dhe unë të isha dhe unë shok i Erdoganit Ralf, po nuk jam, kështu që fol mirë”.

Më pas Valteri foli edhe për dëmet e shkaktuara nga tër meti dhe se shumë qytetarë ende nuk kanë gjetur zgjidhje.
“Lutjet e mia dhe të gjithë shqiptarëve janë o Zot mos na sp rovo më, se me këtë qeveri dihet se ku kemi mbetur. Sa banorë do flënë sërish në qiell të hapur dhe pas kaq kohësh”.

Me tone të ash pra ka folur deputeti Ralf Gjoni në Kuvend, ku pasi ka protestuar në shenjë simbolike për vizitën e komisionerit për Zgjerim Oliver Varhelyi, dhe teksa ka hedhuar a kuza se sipas tij presidenti Turk Erdogan, po i afrohet vendit tonë për të kapur ten dera, ai a përfshrë edhe fenë.

Nuk i ndaj njerëzit sa i përket fesë. Erdogan f ut hundën në Republikën e Shqipërisë, që është republikë la ike. Jam shkolluar jashtë dhe kam ardhur në Shqipëri. Mund të punoja kudo në Europë e të marrja 10-fish sa marr këtu. “Ju nuk mund të më tjetërsoni fjalën, e kam fjalën për alte rnativat fetare që ndërhynë në politikë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.