Kurti: Kur të behem unë kryeministër, do ti rikthej edhe 2 miIionë eurot e vjedhura..!

Kurti: Kur të behem unë kryeministër, do ti rikthej edhe 2 miIionë eurot e vjedhura..!
Kryetari i LVV-së dhe ish-kryeministri, Albin Kurti nëpërmjet një interviste online për televizionet kosovare ka komentuar lajmet e fundit për zhdukjen e 2 milione eurove nga thesari i shtetit..

“Kjo është si pasojë e Qeverisë Hoti, kur të rikthehem une në Qeveri, do të rikthehen edhe 2 milionë eurot. Hoti më mirë e ka me…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.